Referencer

Boligbyggeri til Østjylland, Århus og omegn

 

Vores skulder-ved-skulder-filosofi sikrer dig kvalitet til tiden og fuld gennemsigtighed i byggeprojektet. Det er din tryghed for en god byggeproces. Vi er en entreprenør, der ikke er bange for at tænke kreativt i løsningen af dit boligbyggeri. Ethvert projekt kobles til en af virksomhedens partnere. På den måde arbejder vi professionelt med muligheder, løsninger og udfordringer i både hoved- og totalentrepriser. Den personlige ansvarlighed for projektet sikrer den bedste udnyttelse af vores mange års erfaring og kompetence. Det gør byggeprocessen så ukompliceret og effektiv som muligt.;

Vi bygger med personligt engagement og ansvarlighed

 

Med Lph Byg som din byggepartner får du det hele: Erhvervsbyggeri leveret til tiden, en ærlig dialog, professionalisme i valg af materialer og konstruktionsprincipper og en stærk projektledelse. Vi leverer det hele til den aftalte pris uden at blinke, fordi vi kender værdien af at holde ord. Vi rådgiver, vejleder og handler professionelt ud fra dine behov. Vores stærke projektstyring sikrer dig en overholdt tidsplan. Uanset udfordringerne får du udbytte af vores mangeårige kompetencer og høje fleksibilitet. Og med vores partnerorienterede tilgang til samarbejdet og byggeriet, er du garanteret et personligt engagement og ansvarlighed ud over det sædvanlige.

Institutionsbyggeri – en ukompliceret byggeproces

 

Du får den rigtige løsning første gang, fordi vi som entreprenør arbejder professionelt med materialer, leverandører og projektledelse. Vi er stærke projektledere, der holder, hvad vi lover og bygger på fuld økonomisk gennemsigtighed. Vores byggeprojekter har både høj og lav kompleksitet. Med LpH Byg som entreprenør får du en ukompliceret byggeproces og en samarbejdspartner, der står skulder ved skulder med dig fra idé til færdigt byggeri.

ZERO-MAX A/S

Byggeår2009
BeliggenhedHårup Tværvej 1, Silkeborg
ByggetypeErhverv - Lager/administration
EntrepriseformTotalentreprise
Etageareal2000 kvm
Entreprisesum15,8 mio kr. ekskl. moms
BygherreZERO-MAX
ArkitektAndreas Ravn A/S
IngeniørSixhøj A/S

Totalentreprisen omfatter opførelse af administrationsbygning på ca. 700 kvm i 2 etager samt lager og produktionsbygning på ca. 1300 kvm.

Administrationsbygningen opføres med et moderne facade udtryk med gennemgående træ-alu-vinduesbånd og mellemligger beklædningsplader i gennemfarvet cementplader.

 

Bygningen apteres med nedhængte systemlofter i 60 x 60 system, gipsvægge, glaspartier og ikke mindst så udføres Koi bassin i foyen.

 

Bygningen udføres med intelligente installationer som ADK , tyverisikring og "elektronisk" reception med touch-følsom skærm, hvorfra man melder sin ankomst, uden brug af receptionist.

 

Lager/-produktionsbygningen opføres med facade udtryk i betonsandwich elementer med overflader i frilagte sorte granitskarver.

 

Bygningen apteres med glas/alupartier således der sikres en jævn dagslys hele vejen rundt til glæde for arbejdsmiljøet.

 

Det bærende system er betonsandwich facaden med tagskiver i bærende TTS betondrager og mellemliggende ståltrapezplader.